MKD ENG
Хотел Сонце Туристичка агенција Физиотерапија

За нас

Хотелот "Амбасадор" се наоѓа во центарот на градот помеѓу Руската амбасада и новиот православен храм. Во негова близина (радиус од 1км) се наоѓаат повеќето државни институции.

Хотелот "Амбасадор", располага со модерно опремени соби со мини бар, сервис во соба, Телевизор со кабловски прием, клима уред, телефон, персонален компјутер (како опција) со бесплатен интернет, две сали за прес конференции и состаноци (едната сала е со капацитет од 50 лица, а другата со капацитет до 35 лица). Во склоп на хотелот има центар за сколиози и физикална медицина под водство на искусен докторски тим